Padá zvuk
Nehýbu se ...
padá zvuk
do mých představ
jsem promítačem ďábla
přítelem beránka
pomalu sundávám kůži
tanec skeletu
víří prach
usedlý na citech
jsem odsouzený
zviklanou porotou
nebojím se trestu
v sobě zavřený
nesahej na mě
jsem pobitý
rána nastupující po noci
vyzývavě dráždím
den se bojí
mé temnoty
netuší
ty víš
že mám i světlé stránky
popsané příběhem
co nevymyslíš
nehýbej se ....
padá zvuk
Přečteno 300x
Tipy 26
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Sandra_T, al-pacino, labuť, Lucie Teru, isisleo, Lota, Psavec, Aťan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)