Anotace: ... občas je mi smutno ...
Ja bych.. nekdy i draci slzu chtela videt...bylo by mi cti... 100
18.04.2006 18:21:00 | BlackTangerine
poptávka přijde brzy,
všichni teď budou chtít,
pro své drahé polovičky,
ty skvělé dračí slzy
02.11.2005 11:26:00 | Popelka
Ještě jsem neviděla draka slzy ronit...
spíš jako poustevník se zkoušel nitrem projít
a v minulosti vyhledat,
proč v osamění musí stát...
(aspoň ti mí tarotoví
občas něco tajně poví...)
02.11.2005 10:18:00 | Cecilka