doutníky mi připomínají Kubu, žhavé slunce, sladkou vášeň a moc hezká je tvoje báseň.
20.07.2009 22:51:00 | hašlerka
na křídlech
královské krásy
doletěl si do snu
- asi
kde jeden motýl z miliónu
letěl jen s Tebou
k Tobě domů...
20.06.2009 21:24:00 | spare
"já si zapálil doutník
z Puerto Rica
ucítil vůni tabáku
i dotek dlaně
co jej ubalila
a někde uvnitř
mé srdce vyžehlila…"
toto je neskutočná časť... fantastická...ST
20.06.2009 21:00:00 | sophia92