Slepec
Anotace: kvůli pár řádkům zahodil svůj zrak...
Již nikdy více
nebudu psát při svitu svíce.
Zatímco se její mihotavá záře
dotýká mé tváře,
zjišťuji že již nic nezbylo z mého zraku
rozptýlil se jak párek neposedných mraků
zmizel v dáli jak kamínek vystřelený z praku...
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: maikycz
Komentáře (2)
Komentujících (2)