Střízlivění
Anotace: tak takto to probíhá u mne...
Svítá, po probdělé propité noci
Nad nedopitou lahví vodky
Pocit prázdna dostává se k moci
Tiše popřemýšlím nad smyslem žití
Na své chyby, na své sny a přání
Hrozivý pohár hořkosti zbyl mi k pití
Je pln hanby, vzteku a podivného smutku
a té tížící osamělosti
Přemítám, přestat pít bych měla vskutku.
Jako v mlžném oparu prožiji další den
Ve společnosti přítelkyní samoty a lítosti
Abych jim utekla, zase večer vyjdu ven.
Na tomto kolotoči točím se
Nelze vystoupit. Jsem zmatená, já
totiž sama sobě ztrácím se.
Přečteno 308x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jarmil, kroužek, Bíša, padající do neznáma, Isquieasuus, po schodech dolů, Radek.oslov.Šafárik, Raziel PsyDearth Characith, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)