pro ty moje nejlepší..x(
Holky strašně moc mi chybíte,
ale wy si to už nemyslíte.
Protože sem wám moc ublížila,
a wše krásne pokaziLa.
Kdyby šel čas wrátit zpátky,
tak bych wrátila,
a wše nádherné by wám wynahradila.
Jste můj žiwot,jste moje wšechno,
tak pochop te mě a nechte si wyswětlit wšecko.
Bez wás je to strašně těžký,
chci zas s wáma chodit pěšky.
Wy mi oprawdu chybíte moc,
newydržím bez wás ani jednu noc.
Miluju wás a wždycku budu,
a v srdci zůstanete i když už tu já nebudu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)