Záře
Z výšin žhne
/z nedosažených/
a vše z vrchu spaluje
v prach.
Jas slepým vzal zrak
sytým hlad dal
Pán.
Pod ochořelou zemí
máme posezení
slzou vlhčíš si tváře
*****
a milujem se bez záře
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)