pondělí nebo čtvrtek úterý nebo pátek
Jaký je den?
a jaký to má smysl?
Vědět jak daleko
nacházím se v týdnu,
přesné souřadnice -
bezčasí
kdy
pouliční lampa sluje ženou
svou sukni našedlou
moc nízko posazenou.
Jím co mi dají
a odpovídám, když se ptají
s dlouhými vlasy
od zimy bledá líčka
přecházet na červenou
je víc než slovní hříčka
v mentálních mapách
asociace cesty
nepomůžeš
nevyženeš
běsi
co nad ránem
co k ránu
jdou na návštěvní hodiny,
kdy po nich nejvíc prahnu.
V klaužích šlépej
kdybys snad chtěl mě potkat
záblesky chodníků
pod kůží cítím mokvat.
Jsou slepé uličky,
kabely silně utaženy
zachraň mne před pádem
nech ruce stále napřaženy.
Přečteno 360x
Tipy 31
Poslední tipující: hanele m., Špáďa, Agniezka, strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Squat_the_world, drsnosrstej kokršpaněl, Jožin z Moravy, Helena Sládková, al-pacino, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)