Anotace: Pochopí asi jen ten, kdo sám prožil.
Včerejškem se zřítilo nebe.
Spadlo dolů,
na zem, rozžhavenou tisíci jeho hvězd.
A ta v ten okamžik vzkvétla
poprvé
tak jako naposled.
Ale nejen ona křičí..
Cítím ten hlas
otírá se o mou tvář
a zlehka mi vdechuje
můj vlastní život
do kůže.
Lituješ?
Procitám
a vlastně tím umírám.
Before I die I want to hear the scream of butterfly.