Anotace: Moje mimoní večerní žvlatlání, když cítím začátek léta :) Mimochodem, venčily jsme s kámoškou psy u lesa, chodil tam nějaký maniak a střílel...fakt! Tak to vypadá, když hodíte do mixéru ležení na louce, vzpomínky, lásku, zklamání a přátelství. :)
dobře ty taky tobě a taky dobře ty tvému mixéru!:DD dneska se nějak nemůžu nastartovat, ale teď to snad půjde:)
08.09.2009 13:04:00 | Squat_the_world
tak tohle se mi velmi líbilo a to mě tu na literu neosloví kdeco..vážně pěkné: ST na druhou
25.06.2009 23:42:00 | 11477