:-))) nádhera to se ti povedlo jó
dnes jsem měl štěstí našel jsem poklad :-)
10.07.2018 09:33:42 | klaun
Tak teď to byl ten pravý absolutní cimrmanovský rým a navíc v říkance, která svižně popisuje chvíle radosti z Tvého kutilského umění zakončeného stavem heuréka vystřídané pochybnostmi a až snad náhlou ztrátou víry v sebe samého.
27.06.2009 18:01:00 | Špáďa