Anotace: Jedna z mých mála básní co nejsou o lásce :) čerstvě složená na terase za krásného slunečného dne holkou, která až moc přemýšlí o životě...mnou.
tak tady tu otazku si davam taky,ale nikdo nam na ni neodpovi..jo otazku dat umi kazdy hned,ale kdo nám dá na ní odpověd?
24.08.2009 21:15:00 | Lady_Mucik01
nikdo Ti neodpoví, holčičko. Proč ? - protože to nikdo neví...Nejsi sama, kdo si dává tuto otázku..
29.06.2009 15:06:00 | Házté