To je přímo bombastický! Vlastně orgastický!!!
Není hezčí den, než promilovaný. Částečně fyzicky, zčásti myšlenkou. (Protože kdo by vyráběl chléb? Ale i u toho chleba pecání se dá myslet na milování. Pak je ten chléb opravdu dělán s láskou :-)
03.07.2009 00:41:00 | Špáďa