Cesta domů
Anotace: né vždy jeto snadné
17.2.09 21:40
Cesta domů
Myšlenkami se ubírám
k těm místům zapomenutým
k těm činům
které se už nevyplní
svou krví vše smyješ
země bude rudá
další vykoupení
ze světa živých
a domů se vrátíš
tam kam patříš
kde jsi měl dávno být
však pořád se tomu bráníš
i když o Tebe nikdo nestojí
jsi sám Anděli temný
vzdej to
domů se vrať
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)