Letný splín
Anotace: Smutné zamyslenie....
Bojím sa prekročiť svoj tieň,
tie cáry rúk a nôh
vysiace nad mlákou
vtesnať to krátke viem
v poklonu
tváram oblakov.
Nájsť seba,
zabudnúť na slnko
a jeho chvejivý jas
klesajúci s vetrom
pomalým,
vdýchnuť tvárnosť
slepým papierov más,
odplaviť svoj
letný splín
naivne túžim dnes.
Na ceste k bránam
zbytočných strát,
vztriec tme tlamy
roztvorených vrát
nechám sa čuchom viesť.
Přečteno 295x
Tipy 20
Poslední tipující: Giginka, Ariella13, Zelená okurka, kikis, Alasea, Bíša, WAYWARD, Psavec, shakespeares, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)