Skrz
Ostré kontury
nabývají nečekaných tvarů,
čekaných možností
už není tolik
a z okna
při pohledu
stmívá se
nevím,
jak se tváří věci
každá z těch miniatur
zapadá do celku,
jako zrníčka
drtím mezi zuby,
s naprostou
metronomickou
přesností
radši bych se nechal
prohazovat
vyhazovat
prolétávat
sklem
zdí
vlastně sám sebou
Přečteno 352x
Tipy 23
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Lioness, jedam, Agniezka, blue, Squat_the_world, kikis, Lady Carmila, Hloupá Květinka, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)