Re-opakování a lita ( vlastně opakované lety )a Tvá réva nevinná...dostala mne, je jiná...
Skutečnou révu letos plísně z dešťů ničí.Vinaři se také brání a znovu a znovu postřikují a zachraňují, co se dá.
Je úctyhodná réva a celá Morava.
18.07.2009 13:03:00 | Veselý Drak
Krásne.A mám tú česť prvého komentára :).Snová realita je najleošia,aj keď v nej žijú iba blázni...
07.07.2009 22:16:00 | Terulienka