Tvoja báseň nielen volá a prosí,cítim jej tichučké pišťanie (prepáč,možno ti tento výraz pripadá nedôstojný). Silné zobrazenie túžby.
02.01.2010 12:40:00 | Terulienka
Nic kritického mne nenapadá, je to Tvé volání touhy ze dna duše... A styly psaní já neřeším...
08.07.2009 15:12:00 | labuť