Slyšel
Anotace: Láska je silnější než smrt
Slyšel,
jak šustí spadané listí
pod jejich nohama.
Slyšel víc,
tlukot jejího srdce.
Tlukot ustal,
slyšel to ticho.
Věděl,
že už není pomoci,
není nic proti její nemoci.
Slyšel padat listí,
byl sám.
Opodál se hnala řeka,
most byl vysoký
a voda divoká a ledová.
Slyšel hukot,
pocítil chlad.
Byl s ní,
navždy.
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, WAYWARD, sluníčko sedmitečné
Komentáře (2)
Komentujících (2)