No, Husky, má to poezii bezpochyby. Ale řízkama cpát si břicha je s pochybama mýma! A k tomu Tatarskou ještě melodii chtěl bys? Nebo bože Tatarskou holku? Uzenou rolku? Doporučuji ti radši rozborku sborku!!
08.10.2009 21:48:00 | Bertold
Z okna se kouří
více než z komína
...
:-D
Takhle nějak to vypadá, když jsem nucena vařit já...
10.07.2009 12:13:00 | Gina Rocca