...::: O tom NE :::...
Anotace: Vzpomínal jsem na červen, na jednu slečnu a vzpoměl sem si, jaké to bylo, jak to bolelo. Tohle je moje zpožděná reakce. 10:30
Šedé ticho,
tichý stín.
Zlatý hřeb,
v srdci mým.
Kulatý běžec,
co po těle se koulí.
Krvavý stařec,
co po hrudi mi stéká.
Řeklas ne.
Je to tvůj problém.
Už se nestane,
že bych pomáhal těm,
co mě bodli do zad.
I tak to bude bolet.
A pořád.
Ticho.
Strach.
Mrtvý stín.
Ticho.
Vrah.
Hnusný čin.
Břicho.
Nůž.
Krásný život.
Břicho.
Krev.
Mrtvé tělo.
Strach.
Bolest.
Už jsou pryč.
Komentáře (3)
Komentujících (3)