Smrt nás nerozdelí
I přes břehy černých polí,
které tiše hladí zvony.
Zvony smútku co zvoní z touhy,
z touhy říct o zármutku...
Jaký byl to den,
což ve spánku zemřel jsem,
ze smrti co vedla mě,
z říše naší země,
do říše mrtvé,temné...
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, labuť, Bíša, Kapka
Komentáře (0)