Anotace: pro všechny co mi dokázali pomoct...
já to ani jinak neumím, milá malá Amélie... :)
31.07.2009 17:18:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Povedená dobře čtivá báseň plná poutavých veršů. Takto krátké verše je těžké smysluplně narýmovat - a tys to zvládla.
19.07.2009 17:01:00 | Kamil Princ