Světoprava
Hudba zní z ní,
hudba, hudbička.
Lesem lízátek se beru.
Kaplan posmívá se v šeru.
Dvě božstva se spájí v jedno.
Dobro, zlo? Je mi to jedno, jedno.
Dualismus? Morálka?
Nicota a zahálka.
Dobro, zlo? Je mi to jedno, jedno.
Gnóze! Věčná nezměnitelnost! Slast!
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Špáďa, prostějanek, Kávový Poutník, Unyle Pěl, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)