Bez názvu
Anotace: Protože jmen je příliš mnoho, ale místo pro člověka žádné
Pokřiky tajemných div
trhají hedvábí a dům
jenž jejich prsy hřál
dnes už nestojí.
Dlážděné pastviny
skryjí své poklady čistým
co neváží si tepla neřesti
a kámen v srdci jim tvrdne.
Nejsou to lucerny
co smrdí zkažeností
ale touha a závist,
co nedají spát.
Pár ztrhaných prsů,
jež dítě nenapojí
tak hraje v špíně hru
co pravidla má od nás.
Pijte a hodujte,
protože mrtví už nebudete
vždyť pohleďte do tváří,
které lakotným chtíčem zabíjíte.
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša, sophia92, Gudula, hanele m., ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)