Zrada
Anotace: Co nato říct hm......
31.1.2009
Autor-stalo se
Zrada
Tebe jsem za přítele považoval
dobrá léta Ti věřil a vážil si Tě
dobrých 13let jsem Tě měl rád
vlastně už od střední
ale dneškem to skončilo
neboť jsi mi ukázal svoji pravou tvář
a tím jsi mě zradil
už to není bílý a černý
kdy u Tebe jsem vyjímku dělal
kde jsem si Tě plně vážil
kde stranou šlo skin a cikán
byls pro mě jako brácha
teď už to však neplatí
neboť v pravém světle jsi se ukázal
a mě tím podrazil
teď už jsi jen můj nepřítel
tak se chovat k Tobě budu
ať se Ti to líbí nebo ne
zradils ato se odpustit nedá
ba ani svou krví to nespravíš
atak jsem si Tě vážil
.................
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)