Chladná smrt
Chladná a bez pohybu je tvá líce
ja sám vím ,že nespatřím tě více
Vlasy v uzlíku svázané máš
a všichni kol tebe oblékají smuteční rubáš
Bilou košilku v ruce kytici
smutný úsměv na tvé lící
V modrých očích vyhaslá jiskra
na hrudi si dřív křížek tiskla
Medové vlasy
pohublá líc
oči tak tmavé
ty smrti jdeš vstříc
Přečteno 450x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, punkousek1, Envied, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)