Děkuji

Děkuji

Anotace: Poděkování za krásné období života...

Sbírka: Moje snění s ní a o ní

Děkuji za ty krásné roky,
kdy k Tvým připojil jsem svoje kroky,
Děkuji za spoustu krásných dnů,
ve kterých splnilas mi spoustu hezkých snů.
Děkuji za lásku, kterou si mi dávala každou vteřinou,
za večery, kdy směl jsem Tě přikrýt peřinou.
Autor Bogieman, 15.07.2009
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí