Anotace: ..
Pročetla jsem pár Tvých básní a musím říct, že mají všechny něco do sebe. Umíš pracovat s jazykem, jak se mi to líbí, a každý výtvor si zachovává svou osobitou atmosféru.
08.08.2009 23:21:00 | ziriant
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?