Fehero Rocher
Devět životů, jako kočce, ti vzali
a darovali pouze kolotoč
Ovšem žádné 'pouze' není z nouze
to si dobře pamatuj
nezapomeň
jak mámí tě mlha hledících tváří
když reflektory pohasnou
A potom..
Hvězdy ti jsou blíže nežli osud sám
Na mě se nedívej..
vždyť já už to znám
Tohle je svět - pískoviště pro děti
a v každém z nás je plachá vlaštovka
která jednoho krásného dne
jednoduše uletí
na jinou planetu
plnou zvukotěsných dveří
a zámků bez houslových klíčů
takže pokud ji nechytneš drív
budeš mít ze života..
..jen kuličku z čokolády :)
Přečteno 399x
Tipy 13
Poslední tipující: kulí očko, prostějanek, stmivani.na.lepsi.casy, Bůchví..., Bíša, Lady Carmila, její alter ego
Komentáře (5)
Komentujících (5)