Medové květy
Anotace: .................
Vůně medových květů
uprostřed lesů
divokost tvého srdce
slyším na míle daleko
za rytmů
padajících kapek
do jezera
lesní paní
mystické královny
rozhodnutí
získat tvou duši
letím jak orel nad zemí
andělská křídla
mě dál
do tajemných míst
nesou
sním na lodi
která se kolébá
globus se točí
střelka kompasu tančí
severní vítr vonní
kouř a oheň
železo a ocel
včely vyhání
z rudých louk
jarní vůní
tvých vlasů
cítím na rozcestích
lidé mé trápení nevidí
pro ně jsem slepý poutník
s rezavou zbrojí
slunce a měsíc
němý svědci
kteří mé snažení sledují
vidí
mé trápení
když tě hledám
dryádu ve snu zjevenou
lesní vílu
vonící květinami.
Přečteno 309x
Tipy 29
Poslední tipující: Laivindia, Markéta Hl., hašlerka, Dota Slunská, Psavec, dream in emptiness, januve, labuť, Mbonita, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)