Opilá nadějí
Srdce si zpívá zas novou píseň,
minulost pohřbila tajemnou tíseň.
Naděje s vírou přichází vstříc,
úsměv už ozářil ztrápenou líc.
Schodiště obzorů vítá mou radost,
tím už mi odpadá jedna má starost.
Noční oblohou tančí si hvězda jasná,
osud mi říkal, vždyť ty jsi krásná !
A tak si kráčím pro svůj sen nový,
realitou svěcený a přece snový.
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Indigo, Holis, PANGÁSIUS, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)