Anotace: ... x+1 promile 5:13 - 5:24. Tak tohle je už vyloženě fór.inspirace belgie. No ten jazyk je taky legrace. Slátanina jak z 19. stol...
Ha...s anotací prostě umíněně nesouhlasím. Tedy s její závěrečnou částí natuty. Líbí se mi co a jak píšeš.
12.07.2010 21:11:00 | Dota Slunská
proč si to nepřiznat, originalita nás chlapů v tom, jak upoutat pozornost ženy a slovem ji zvelebit je nekonečná, srdečná, geniální, hluboká a zpravidla příšerně nedoceněná :)
líbí se mi to
26.08.2009 23:22:00 | drsnosrstej kokršpaněl