Rozchod
Anotace: i psaní bývají poslední...
Ve schránce parte
chutnalo slaně
skonala láska
náhle a nečekaně.
Upřímnou soustrast
Vy pozůstalí
poslední loučení nekoná se
však srdce pláče
slzy do řas halí..
Závěť prý nenechala
nějak se máte vypořádat
bez zajíknutí v hlase
bez polibků vstávat.
Ve schránce parte
láska na jiném břehu
adresát z obálky nečitelný
snad - Spolek přátel žehu…
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: denebrin, Nút, janewe, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Lady Carmila, jedam, Psavec, hašlerka, padající do neznáma, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)