jako paní Lotova
Anotace: další archivní - 25.3.2009
Užívala sem si hezké chvíle
Měla jsem dny slunečné až
Zase mě to zavolalo
Se podívat o (k)rok zpět, slabá
Má vůle, vábení sílí
Tak a teď jako paní Lotova
Polštář solí plním, zase vidím díru
Lykantropím,
_ _ jsem snad opravdu posedlá?
A moře pod hladinu volá
Rie a zálivy probádat,
_ _ dřív než zas vyplavu nad
25.3.2009
Přečteno 362x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Squat_the_world, Agniezka, Hazentla, Gudula, JardaCH, zrrrr, Sleepwalker, jarmil, shakespeares, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)