mozaika snů
rozkrájel svůj stín
na mnoho malých kousků
a pak poskládal mozaiku snů
.
nevěděl,
nenašel odpověď
na to proč slunce
vychází,
zapadá,
vstoupila bez klepání
celá v bílém,
na vodní hladině
zatančila své blues
.
oněměl,
políbil kapičku
co skanula ji z rtů
*
pohladil vánek
co víčky rozvířila
*
poklekl s touhou
nést ji oblohu nad hlavou
*
a hvězdy stále září
pod tíhou její krásy
*
Přečteno 349x
Tipy 21
Poslední tipující: fab four, Bíša, Noc17, Mbonita, carodejka, Psavec, labuť, floreciente, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)