Pořád dokola vyprávíš mi pohádku
Pořád dokola vyprávíš mi pohádku...
Každý večer před spaním
sotva zavřu oči
kolotoč se rozkvílí
(potřeboval by namazat)
a roztočí...
Pokaždé když se venku stmí
když vyjde první hvězda
sedneš mi na pelest
a slova o sto šest
se hrnou...
Krčím se pod peřinou
kolena k bradě a ruce mezi stehny
už nechci
Tak mlč už vedle mě si lehni
a spi a nemuč mě svým vyprávěním...
A ty pořád dokola vyprávíš mi pohádku
živote...
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, Jana M., Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (3)
Komentujících (3)