Nabízím
Nabízím svá ústa
Andělům je nabízím
Zklamáních snad půl sta
K úsměvu tě pobízím
Nabízím Andělům oči své
Ať jimi vidí oni
Pro tváře Tvé
A slzu co stéká po nich
Nabízím já svoje dlaně
Nabízím všechno, všechno co mám
Podívej se na ně
Jen pro tvůj smích jim všechno dám
Nabízím Andělům svoje vlasy
Pro radost kterou hledám
Pro suché Tvé řasy
Já všechno jim předám
Řekni co nabídnout mohu
Aby jsi bez trápení byla
Nabízím Andělům, nabízím Bohu
Nechci aby si o štěstí jen snila.
Nabízím i srdce, které mi tluče v těle
Pro Tebe nabízím ráda, nabízím směle...
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, kuskus pruhovaná, Psavec, labuť, Flamy, WAYWARD, s.e.n, Mbonita, nejsembásník, padající do neznáma, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)