Mžik

Mžik

Anotace: Mžik v nekonečnosti

Noci poseté sametem
nacházím náruč tvou
Posečkej
v čase a v prostoru
naše těla
našla svobodu.
Doteky rukou něžných
jak kapičky rosy
stékají mi po duši
v opojné slasti
rád stanu se závislým

Prožívat každý okamžik
cítit života tep
já člověk maličký
jen smítko jsem
v nekonečnosti.
Přec mžik mé existence
nehodlám promarnit
a plnými doušky
z šálku života pít...
Autor koelell, 20.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel