Tvé myšlenky a úžasná fantazie
nádherě plyne v básni,
že je mi i líto odejít.
Tak aspoň čtu ještě jednou.
20.07.2009 22:07:00 | s.e.n
bezplatný vstup mě zaujal,
zamotán do přesčasů
však sotva ikon byl bych král
i v básni bez ohlasu
***
Jiří senior
20.07.2009 20:31:00 | j.c.
st
20.07.2009 17:48:00 | rybí prdy
Připomněls mi Vizionáře od Cimmrmana, tuším , že tam ta bestie, naopak měla konec šichty a portože jí oběť ukecela ani nestihla odvést posledního zákazníka. Smutný to osud. Šťastný to člověk.
20.07.2009 12:52:00 | kikis
já jsem na ni už připravená dávno..
říkám jí domácky
Dámo
a ona mě taky zná
vím že jsem svá
a že nic neuspěchá
nenaléhá
až přijde čas půjdu dobrovolně
volně
krokem tanečním...
ST
20.07.2009 12:16:00 | Mbonita