I takoví jsou muži
Anotace: ...aby té chvály nebylo zas moc...
Odpouštím Ti nálady,
trpělivě vysvětluji,
rozebírám blokády,
Tvoje pravdy utvrzuji.
Jsi jak mraky před bouří,
plný vody bublající,
spustíš liják do louží,
kroupy, vláhu slibující.
Rozbiješ, co v cestě stojí,
smeteš dobro do kanálu,
blesky metáš do okolí,
pokoříš i katedrálu.
Čekám na Tvé rozednění,
vyhrabávám vzpomínky,
hojím všechna poranění,
čistím nové pramínky.
Život s Tebou není lehký,
všechno špatně, vem' to ďas!
Pečuji o vztah náš křehký,
vyklíčí, co spálil mráz.
Přečteno 333x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, slečna.závist, NikitaNikaT., staruska, kuskus pruhovaná, Psavec, Mbonita, Bíša, floreciente, Tanzania, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)