Blondie Girl

Blondie Girl

--------------------------------------------------------
BLONDIE GIRL

Zas tu spíš, krásně nehybná
Jiná stvoření, zřejmě pochybná
Byť krásná, nemají Tvou vlastnost
Lásku, cit a skromnost.

Jako kvítky v ranním rozpuku
Tvé oči jsou, položím listy na opuku
Těmi listy jsou Tvé ruce
Sahající po své nové blůzce.

Když se smráká, máš vlasy jak červáky
Sdílet tak Tvé ranní radovánky
I večerní strasti, pojď ke mě blíž
Ach já zapomněl, vždyť přece spíš.

A ve dne jsi jak zlatá fólie
Ranní svit v ulicích se rozlije
Těš se, až zase večer přijde
Slunce zmizí a měsíc vyjde.

Jsi jako Mademoiselle Giselle
Když úsvit z Tvých rtů pomalu mizel
Zářilas jak slunce plné erupcí
Pojď si hrát, svět je plný korupcí.

Konečně jsi tady, cítím Tě tu
Prach a smutek ze své duše smetu
Nebudu se sám bát
Radši se s Tebou smát
/Mám Tě rád/.

--------------------------------------------------------
Autor Zasněný básník, 23.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, Danik, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Gudula, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani jsem nečekal že to skončí jinak,dobré

23.07.2009 16:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí