Střípky motýlích křídel
Anotace: po dlouhé době zase zkouším...
Střípky motýlých křídel
jež slzy slunce máčejí
padají na tvář té dívce
byť stíny kolem kráčejí.
Nasazen úsměv tvé dámy
jak hra na schovávanou
v kapkách bílé kávy
tu šedí motýli hynou.
Střepem až příliš krásným
co touhou tě zabíjí
tik tak tik tak
.
.
.
už za chvíli.
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Teny, Squat_the_world, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)