Anotace: ... nikdo jí neodolá, nikdo ji nedokáže odmítnout... a život nikoho nepřipraví o ten zážitek s ní...
já bych si ji klidně i vzal, ale prej s ní nikdo dlouho nevydrží:))
01.08.2009 19:42:00 | Squat_the_world
Díky za pochvalná slova ;)... a pro Pana Náměsíčníka;)- prd vdova, slečna je to, všichni jí jako na potvoru umřou hned po zásnubách, páč si je vezme hned, ani na svatbu nečeká;)
30.07.2009 19:46:00 | Absinthe Banshee
Slečna smrt.. A já myslil, že se vdala.. Můj názor je, že je vdova.. Tůzenásobná.. Ale nechci se hádat.. Vona si vždycinky někoho vezme a on jako napotvoru umře.. :)
26.07.2009 22:05:00 | Sleepwalker
Velmi dobře podané... smrt chodí všade, nezvána, nevítaná... přesto je tak stále vlezlá.
26.07.2009 11:19:00 | NikitaNikaT.