Nepochopitelná
Anotace: ... jako ranní večer v odpoledním srpnovém sněhu.
Nepochopitelná
Kamenný úsměv a popraskané zdi
vnitřní podzim a sníh na vlasech
radost, která bolí a já sám
uklizený do koutu kulaté místnosti
Písmena zpřeházená do hesel a
krádež v tvých zelených očích
sklo utopené v plesnivém písku
a nemohoucnost uspět v jednoduchosti
A všechny věci, které děláš jsou špinavé
a je jedno, jestli jsou pro dobrou věc
jsem stále šílený a překrásný a zkouším,
abys v sobě pocítila ten vztek nezdařené víry.
Tys poznamenala mě, já poznamenal tebe.
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, Le ver luisant, Sleepwalker, Gudula, hanele m., al-pacino, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)