Pamatuju, že jsem taky vymýšlel pakárny a neohrnuji nad nimi nos. V těch dobách jsem se smál kdečemu a hlavně životu. Jak mi bylo fajn. Proto máš můj typ a piš!
20.11.2009 20:47:00 | René Vulkán
Cha, cha, cha! Výtečná báseň, i když se mi trochu nelíbí ten radikální postsynchronní expresionismus, který má nejspíš poukazovat na tvorbu Bašóa, není-liž tak?
29.07.2009 08:55:00 | ludmil