Jinak to nebude
Pot se vleče jak vteřiny na slunci
A já si užívám
V blaženosti
A já, svobodné zvíře na stromě
Rozhlížím se na vás
Se zvědavostí
A chápu, že jinak to nebude
Z výšky vše malé
Připadá
i Vy
Tak pojďte, chyťte si mě,
Trapnosti já ráda mám
v nemilosrdných lžích
a Vy?
Lovci majestátní
Ješitností a okázalostí
polapení
ve zvířecích pravidlech
uvězněni v opičích
klecích
Vaše
krásné
Odsouzení.
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, dead-head, WAYWARD, Kamil Princ
Komentáře (1)
Komentujících (1)