Anotace: pro bratry a sestry, i když to tak vůbec nevypadá a možná to tak opravdu není
Citím spíš Bol, než Sym, co jsi sem sdělil písmem svým...
Já přeji poezii Tvojí, ať víc radosti v ní stojí...ST!
18.08.2009 23:02:00 | Veselý Drak
Možná je dezorientace prostoru tak častou problematikou, protože se do něj staví předměty fiktivnosti, které v ní jinak nestojí. A tak nelze propojit molekulu kyslíku, svým krokem, s molekulou vodíku aniž by neodšlo se srážkou dopravní značky.
29.07.2009 23:09:00 | kikis
Obdivné poznámky k mému věku mi vždy velmi lichotí... děkuji ti, ty lichotnice.
29.07.2009 22:28:00 | ludmil
Na to ze je Ti jen 16 let... mas velmi pekne myslenky davam Ti moc rada ST za to jak jsi vse nadherne vyjadril.
29.07.2009 22:19:00 | carodejka