Anotace: Williame Blaku, ty bejku, ty bejku, ty bejku...Slyšíme se?? Duše...še..še..
... a inspirace? Tip za vraha duše, jak moc mi to připomíná...
13.11.2009 14:11:00 | svědomí v bezvědomí
kvůli těmhle úhlům pohledu, těmhle neuchopitelným střepům do hlavy čtu básně
sděleno jinak, ztratilo by to desítky procent na kráse, pravdě a genialitě
27.08.2009 21:06:00 | drsnosrstej kokršpaněl
podle mě jedna z Tvých lepších básní....jakože všechny Tvé básně jsou úžasné ale z téhle cítím takové nějaké něco víc...ST a ne jinak....opravdu mě přejel mráz po zádech..nevím čím to je ale mám z ní takový TEN pocit....prostě...krásná...
31.07.2009 22:32:00 | micátko
Vskutku zajímavé přání. Tíha našeho těla je přílišná, oproti tíže ducha. Přesto je duch něco podstatnějšího, než samotná schránka. Teď jen, jak do toh zapojit to srdce, aby se dalo lítat?
30.07.2009 16:26:00 | kikis