Anotace: Jak to bylo doopravdy vám stejně neřeknu!
Máme my v komnatě třinácté poklady života zaváté...
Sníme a vzpomínáme, vracíme nazpátky...
zlo v dobro měníme - jsme jako pohádky.A tj. dobře.
05.08.2009 13:06:00 | Veselý Drak
Moc hezké početní a lhece zamyšlenkové... vracející se do minulosti.
02.08.2009 10:57:00 | NikitaNikaT.
první lásky zůstávají ve vzpomínkách,
každá z těch dalších je vždycky aaaach,
možná, že vydáš Tvůj zasr. almanach,
budu v něm číst a na tvářích objeví se nach...
02.08.2009 09:40:00 | nejsembásník
Každej chlap na to jednou dojede...když za něco stojí... myslím ten chlap... :o))
01.08.2009 16:06:00 | labuť